Drejø, sådan lidt fra oven

Velkommen til Den Gl. Smedie på Drejø

Vi har været på Drejø i 30 år og selvom vi har hjulpet mange tilfredse kunder igennem tiden er hver ny opgave vigtig for os - skriv til os, og fortæl hvordan vi kan hjælpe dig.

Kig på vores sider og bliv inspireret, i vores webshop handler du trygt vores vigtigste varenumre, alle priser er inkl. moms, du kan også vælge at ringe til os og bestille. Vi tilbyder betaling med krypteret sikkert MobilePay, Visa/Dankort eller PayPal. Handler du stort ind til virksomhed eller institution så skriv til os og bliv oprettet som virksomhed.

Klik dig ind i Webshoppen øverst på denne side.

Du kan se meget mere om hvad du kan opleve på Drejø på www.drejo.dk og husk på Drejø har vi har mange flere solskinstimer end på fastlandet, vi kalder det en solsikker Ø.

De bedste Drejøhilsner

Sanne & Lars Milling

Hurtig levering

Vi leverer med PostNord

VI BYTTER MED ET SMIL

BETAL SIKKERT

Dankort, kreditkort & MobilePay

+45 61685843

Ring til os

UDVALGTE VARER

  • Cifrene

    Pris 240,00 kr.
  • Tal sæt

    Pris 200,00 kr.

Rundt om denglsmedie.dk

TURISTKØRSEL

Vi arrangerer gerne jeres tur fra ankomst til afgang, kører jer rundt på øen med stop og fortællinger fra Drejøs fortid og nutid, længere eller kortere ture efter valg. Ønsker i frokost, kaffe/kage eller andet arrangerer vi også gerne det.

Se mere

GIFTFRI LEGETØJ

Det meste af vores trælegetøj fremstilles på egen fabrik på Sri Lanka, Det er familien Larsens eget design igennem over 30 år. Træet er udtjente gummitræer som genbruges, alt er håndarbejde og alle farver er giftfrie.

Se mere

ANTIK & RETRO

Eller vintage om du vil, alle ting her er fra vores egne private "loppehylder" som vi også tager på Loppemarked med, de er ikke pålagt moms og der er ikke faste priser så har du et bud er du velkommen til at skrive eller ringe til os.

Se mere

FISKETURE

Riv en weekend eller mere ud af kalenderen og tag til Drejøs fantastiske fiske vande, vi hjælper dig med at finde logi og efter aftale kører vi dig rundt til fiskepladserne. Skriv eller ring for et uforpligtigende tilbud/forslag.

Se mere

Blog

Opret nu konto

Har du allerede en konto?
Log ind i stedet for Eller Nulstil kodeord