Velkommen til Den Gl. Smedie på Drejø

Vi har været på Drejø i snart 25 år og selvom vi har hjulpet mange tilfredse kunder igennem tiden er hver ny opgave vigtig for os - skriv til os, og fortæl hvordan vi kan hjælpe dig.

Kig på vores sider og bliv inspireret, i vores webshop handler du trygt vores vigtigste varenumre, alle priser er incl. moms, eller du kan vælge at ringe og bestille vi har både MobilePay og Dankort. Handler du stort ind til virksomhed eller institution så ring til os.

Du kan se meget mere om Drejø på www.drejo.dk der kan du også tjekke vejret på Drejø hvor vi har mange flere solskinstimer end på fastlandet, vi kalder det en solsikker Ø.

De bedste Drejøhilsner

Susanne Larsen & Lars Milling

FAST DELIVERY

We deliver with PostNord

VI BYTTER MED ET SMIL

SECURE PAYMENT

Dankort, kreditkort & MobilePay

+45 61685843

Call us

Featured Products

Rundt om denglsmedie.dk

TURISTKØRSEL

TURISTKØRSEL

Vi arrangerer gerne jeres tur fra ankomst til afgang, kører jer rundt på øen med stop og fortællinger fra Drejøs fortid og nutid, længere eller kortere ture efter valg. Ønsker i frokost, kaffe/kage eller andet arrangerer vi også gerne det.

Se mere

TURISTKØRSEL

GIFTFRI LEGETØJ

Det meste af vores trælegetøj fremstilles på egen fabrik på Sri Lanka, Det er familien Larsens eget design igennem over 30 år. Træet er udtjente gummitræer som genbruges, alt er håndarbejde og alle farver er giftfrie.

Se mere

TURISTKØRSEL

ANTIK & RETRO

Eller vintage om du vil, alle ting her er fra vores egne private "loppehylder" som vi også tager på Loppemarked med, de er ikke pålagt moms og der er ikke faste priser så har du et bud er du velkommen til at skrive eller ringe til os.

Se mere

TURISTKØRSEL

FISKETURE

Riv en weekend eller mere ud af kalenderen og tag til Drejøs fantastiske fiske vande, vi hjælper dig med at finde logi og efter aftale kører vi dig rundt til fiskepladserne. Skriv eller ring for et uforpligtigende tilbud/forslag.

Se mere

Latest News

Don’t miss our latest updated

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Or Reset password