Salgs- og leveringsbetingelser

 

Generelle oplysninger
Den Gl, Smedie
CVR: 31206111
Drejø Brovej 5
Drejø, 5700 Svendborg
admin@denglsmedie.dk
61685843
Etableringsår 2006
 
 
Betaling
På www.denglsmedie.dk kan der betales med:
Mobile Pay, Dankort, Visa/Dankort og Paypal.
 
Det er ikke forbundet med kortgebyr ved brug af de forskellige betalingsmuligheder.
Beløbet hæves først på dit kort, når varerne afsendes.
Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.
 
Levering
For at få din vare leveret skal du betale fragt. Fragten afhænger af pakkens vægt og størrelse.

Herunder kan du se, hvad din forsendelse koster:
Uanset hvor meget du køber, koster forsendelsen 45 kr.
 
Levering sker med PostNord. Leveringstiden er 2-3 dage, forsinkelser med PostNord er set. Ved større samleordrer sendes med Danske Fragtmænd. Vi leverer pt. kun til Danmark
 
Fortrydelsesret og bytteret.
Vi bytter med et smil hvis du er kommet til at vælge en forkert vare, og har fortrudt dit køb har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler på www.denglsmedie.dk/         
 
Fortrydelsesfristen/bytteretten udløber 14 dage efter den dag du;
a)     har modtaget din vare
b)     får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis
c)     får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele
 
Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde/bytte dit køb. Meddelelsen skal gives ved at sende en mail til admin@denglsmedie.dk.
I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret/bytteret. 
Du kan ikke fortryde/bytte ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.
 
Returnering
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.
 
Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.
Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.
For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.
 
Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb vi du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af værdiforringelse, som du hæfter, fratrækkes denne købsbeløbet. Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra fragtomkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standart levering, som vi tilbyder) uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
 
Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.
 
Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
Den Gl, Smedie

Drejø Brovej 5A

Drejø, 5700 Svendborg

 
 
Hvad skal jeg sende med tilbage?
Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen.
Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.
 
Reklamationsret
 
Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.
 
Når du handler på https://denglsmedie.dk/ har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.
 
Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
 
Hvor hurtigt skal jeg reklamere?
Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
 
Vi refunderer rimelige fragtomkostninger
Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.
 
Varen sendes til:
Den Gl, Smedie
Drejø brovej 5
Drejø 5700 Svendborg
 
Vi har brug for følgende information, når du sender varen til os
Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt.
 
Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.
 
Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.
 
 
Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation, vil du altid få tilsendt en mail, når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.
 
Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os på denglsmedie.dk har vi brug for følgende oplysninger:
 
Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail adresse
 
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.
 
Personoplysningerne registreres hos denglsmedie og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
 
Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.
 
Indehaverene af denglsmedie.dk har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.
 
Den dataansvarlige på denglsmedie.dk er indehaverene Lars Milliing
 
Oplysninger afgivet til www.denglsmedie.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.
Ved tilmelding til nyhedsbrevregistrerer vi din e-mail adresse. E-mail adressen videregives ikke til andre.
 
Som registreret hos denglsmedie.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Den Gamle smedie via e-mail admin@denglsmedie.dk
 
Klageadgang
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til denglsmedie.dk på mail admin@denglsmedie.dk Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.
Forbrugerklagenævnet www.kfst.dk Carl Jacobsens vej 35, 2500 Valby kfst@kfst.dk , tlf.: 4171 5000

Oplysning om klagemuligheder
En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Konkurrence- og
Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.
EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særligt
relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her - https://webgate.ec.europa.eu/odr/ 
Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse admin@denglsmedie.dk